Home

Achtergrond 205 x bekeken 1 reactie

AH geeft kassabon op verzoek

Supermarktketen Albert Heijn geeft vanaf volgende week alleen nog kassabonnetjes uit als klanten hierom vragen, meldt de website Distrifood.

Het afgelopen jaar heeft in een aantal winkels een proef plaatsgevonden met het printen van de kassabon op verzoek van de klant. Daaruit is gebleken dat ruim 60 procent geen interesse heeft in een bon. Bij de AH to Go’s maalt zelfs 97 procent niet om een kassabon. Het printen op verzoek betekent jaarlijks een besparing van tienduizenden kilometers papier.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Robin Kanters

    Wat betekent dat voor Cassiers en Cassières? Moeten die een bepaalde handeling verrichten in de kassa? Via Kassa Functies -> Pin/EFT Functies -> Print Kassabon konden ze al kopieën printen, maar die geven de betreffende producten niet aan.

    Gr. Robin

Of registreer je om te kunnen reageren.