Home

Achtergrond 176 x bekeken

Zeilmakerij uitgebrand in Grou

In het Friese Grou is een pand waarin een zeilmakerij was gevestigd en boten in de opslag lagen volledig uitgebrand.

Zondagavond om elf uur brak de brand uit in het gebouw aan de Stationsweg. De brandweer is tot 's nachts half vier bezig geweest met blussen. Maandagochtend is de brandweer opnieuw naar het pand uitgerukt, omdat het leek dat het vuur weer oplaaide. Dat bleek niet het geval te zijn.

Mogelijk was er een hennepkwekerij gevestigd in het pand. "Dat hebben we gehoord van het publiek, maar we kunnen absoluut niet zeggen of dat klopt'', aldus een woordvoerder van de provincie Friesland. De eigenaar van de zeilmakerij ontkent ten stelligste dat in het afgebrande pand een hennepkwekerij was gevestigd. De politie onderzoekt de zaak.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.