Home

Achtergrond 151 x bekeken

Waar het zonnig was kwamen bezoekers bos in

e zogenoemde Naar Buitenmarkt van Staatsbosbeheer heeft, zeker daar waar de zon scheen ,,ongelooflijk veel mensen'' getrokken. Volgens een woordvoerster van de natuurbeheerorganisatie waren vooral de activiteiten bij de bezoekerscentra op de Sallandse Heuvelrug, in de Weerribben en in het Drents-Friese Wold erg populair.

Volgens de zegsvrouw waren er op verscheidene plaatsen meer dan het dubbele aantal bezoekers vergeleken met anders.

Staatsbosbeheer organiseerde de Naar Buitenmarkt, aan het begin van de lente, voor het eerst landelijk bij zeven bezoekerscentra. De dag is bedoeld om mensen kennis te laten maken met de natuuractiviteiten van het komende seizoen. De boswachters presenteerden het Buitenseizoen 2010. Bezoekers konden bijvoorbeeld op bossafari, op waterdiertjesexcursie of op dierensurvival.

Alleen het centrum in Limburg was niet erg populair. Daar regende het de hele dag, aldus de zegsvrouw.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.