Home

Achtergrond 13 reacties

Verburg krijgt eigen glossy 'Gerda'

Minister Gerda Verburg van LNV komt deze week met haar eigen glossy, de Gerda.

Minister Gerda Verburg van LNV komt deze week met haar eigen glossy, de Gerda. Het betreft een eenmalige uitgave, mede in het kader van het 75-jarig bestaan van het ministerie.

Het blad heeft een oplage van 830.000 stuks, en wordt meegestuurd met de vrouwenbladen Flair, Margriet en Libelle. Het ministerie neemt de kosten voor zijn rekening. Die bedragen volgens een woordvoerder ongeveer 400.000 euro.

LNV beoogt met de uitgave zijn beleid beter uit te dragen. Het blad bevat naast een interview met de minister ook artikelen met enkele boeren en vissers, en met 'bekende Nederlanders'.

De woordvoerder zegt dat LNV niet exclusief een vrouwenpubliek voor ogen heeft. "De drie bladen worden breed gelezen in het gezin. Elk exemplaar wordt omgerekend door 2,5 personen gelezen, wat betekent dat we een bereik hebben van zo’n twee miljoen huishoudens."

Bekijk hier glossy, de Gerda

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Jansen

  Staalt nergens op 400.000 euro betaald de belasting betaler voor reclame voor een gewone persoon eigenlijk.
  Totaal bezopen Gerda zou er op zijn minst 50% zelf van moeten betalen.
  Begin nu te begrijpen waarom Gerda zo fel op geiten is. Is pure reclame voor haar persoonlijk gedaan dat ze overkomt als een harde zaken vrouw.

 • no-profile-image

  Henk

  ,,LNV beoogt met de uitgave zijn beleid beter uit te dragen.'' Dan is de eerste vraag: welk beleid. De tweede die bij me opkomt is dat het goedkoper zou zijn geweest enkele journalisten uit te nodigen en te whinen en dinen. Dit is 4 ton belastinggeld de goot in.

 • no-profile-image

  boerin

  Een 1-april-grap ???

 • no-profile-image

  Hendrik Rietman

  we moesten toch 35 miljard bezuinigen?! Of is dit een vervroegde aanzet naar de opheffing van MinLNV? Het zal die discussie zo in elk geval niet luwen.

 • no-profile-image

  Kritische Lezer

  Mijn God, hoe diep kunnen we nog zinken?

 • no-profile-image

  cobus

  Dussssssssss........binnenkort hangt Gerda in vol ornaat in iedere stal met alleen twee nietjes door haar middel. Heerlijk ik heb er nu al een natte neus van!

 • no-profile-image

  geen boer

  walgelijk bewijs hoever zij en LNV naast de werkelijkheid staan. Ruimen die handel.

 • no-profile-image

  kvbalpen@gmail.com

  Dat geld kunnen ze veel beter besteden. Ze kunnnen dat geld beter aan de boeren besteden. Ons belasting geld word gewoon weggesmeten. net zoals het "salaris" van Dijkhuizen van de wegeningen UR. Dat hele LNV bende houd elkaar de hand boven

 • no-profile-image

  Boer

  Benieuwd naar wanneer ze dit bedacht hebben, vast vier jaar geleden. Hopeloos oude en achterhaalde info, achter de feiten aan.

  Of zouden ze dit wel sneller kunnen...

 • no-profile-image

  Harm

  400.000 euries door de plee gespoeld. Totale waanzin!!!!!
  Daar valt een gedeclareerde stropdas bij in het niet!!
  Daar waar een echte ondernemer hooguit en deel vergoed krijgt, mag onze Gerda op kosten van de staat even de glossy uithangen.
  Eigenlijk gewoon walgelijk in deze tijd.
  400.000,- euries ........... eigenlijk gewoon crimineel.

 • no-profile-image

  gerrie

  Staat er ook een uitleg over de werking van een rolmaat in???? Of een cursus meten met Gerda voor beginners?? Kiekeboe

 • no-profile-image

  Han

  Dit is geen 1 april grap. Dit is onderdeel van het omscholings project tot ZZP er in de tijdschriften branche, zodat ze na ontslag niet bij Sociale zaken op de payrol komt. Tevens krijgt Gerda zo ervaring in het zelfstandig ondernemerschap, maakt haar sterker en begrip voller voor een eventuele volgend ministerschap op LNV.

 • no-profile-image

  anoniem

  Enige waar dit goed voor is, is voor op het dartbord

Laad alle reacties (9)

Of registreer je om te kunnen reageren.