Home

Achtergrond

Speciale keuring Bol op Pot

Maandag 8 maart wordt de wekelijkse bloemenkeuring uitgebreid met en speciale keuring van bol op pot.

Een fenomeen dat meer en meer bij de consument onder de aandacht komt en met name bij degenen die 'vergeten' zijn in het najaar bloembollen te planten, ertoe kan bijdragen dat men toch de lente huis haalt. De speciale keuring wordt gehouden in de keuringszaal bij de CNB in Lisse en de ingezonden producten zijn daarna de gehele week te bezichtigen.

Deze themakeuring biedt de inzenders de mogelijkheid om de producten uitgebreid onder de aandacht te brengen. Door het thema van deze keuring wordt extra aandacht gevestigd op de broei en presentatiemogelijkheden op pot. Bovendien organiseert CNB rond deze keuring een productweek Bol op Pot. Hierdoor wordt er extra aandacht aan dit thema besteed.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.