Home

Achtergrond

Speciale Hyacintenkeuring

In de reeks speciale keuringen die de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur organiseert is binnenkort de beurt aan de hyacinten.

In dat kader wordt maandag 22 maart de Speciale Hyacintenkeuring gehouden in de keuringszaal in het CNB gebouw in Lisse. De inzenders kunnen hun bloemen aanleveren via de parkeergarage of het parkeerterrein van het CNB gebouw en worden verzocht tijdig (bij voorkeur per e-mail) aan het secretariaat van de KAVB opgave te doen van hun inzendingen met vermelding van het prijsvraagnummer waaraan zal worden deelgenomen. De inzendingen worden beoordeeld door de subcommissies voor hyacinten van de Commissie voor de Nomenclatuur. Na de beoordeling is de keuringszaal toegankelijk en nog de gehele week tijdens kantooruren te bezichtigen. In iedere prijsvraag kan de jury het diploma voor 1e prijs (9,0 punten of hoger) toekennen. De jury kan tevens in één van de categorieën een hoofdprijs toekennen.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.