Home

Achtergrond 131 x bekeken

'Schiphol beste luchthaven in West-Europa'

Passagiers hebben Schiphol tijdens de jaarlijkse uitverkiezing van de World Airport Awards in Brussel uitgeroepen tot 'beste luchthaven van West-Europa'.

Op de ranglijst van beste vliegvelden ter wereld staat Schiphol op de zevende plaats, aldus organisator Skytrax.

Singapore Changi Airport kreeg de titel van beste vliegveld ter wereld. Op de tweede plek staat Seoul Incheon, gevolgd door Hongkong. München is met een vierde plaats op de wereldranglijst de hoogst genoteerde Europese luchthaven. Ook won München de prijs voor beste Europese luchthaven.

Schiphol ziet de erkenning als extra stimulans om de beste luchthaven van West-Europa te blijven. "We zijn ontzettend blij en trots. Het is voor ons een belangrijke prijs omdat het de reizigers zijn die ons als beste luchthaven van West-Europa waarderen'', aldus Eric van de Dobbelsteen van Schiphol.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.