Home

Achtergrond 232 x bekeken

Sarah Palin en John McCain weer samen

Voor de eerste keer sinds de Amerikaanse verkiezingscampagne van 2008 zijn Sarah Palin en John McCain weer samen in het openbaar verschenen.

De twee Republikeinen deden destijds vergeefs een gooi naar het leiderschap van de Verenigde Staten. Palin en McCain waren gisteren in Tucson (Arizona) op een campagnebijeenkomst voor de parlementsverkiezingen eind dit jaar. Palin uitte zich positief over McCain als principieel man en leider van de partij van de ideeën.

Het duo ging in Tucson vooral tekeer tegen de hervorming van het Amerikaanse zorgstelsel. McCain kondigde aan te blijven vechten tegen de wet, die deze week door het parlement werd aangenomen. De 73-jarige wil zich in november in Arizona laten herkiezen als senator.

Palin (46) liet onlangs doorschemeren ambities te hebben om zich bij de volgende presidentsverkiezingen op te werpen als uitdager van de Democraat Barack Obama. Zij was gouverneur van Alaska toen zij naar Washington werd gehaald om als vicepresidentskandidate naast presidentskandidaat McCain te strijden voor een Republikeinse zege.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.