Home

Achtergrond 186 x bekeken

Raadselachtige dood meeuwen in Drenthe

De Dierenbescherming Zuid-Oost Drenthe is op zoek naar mensen die iets weten over de mysterieuze dood van in totaal 45 meeuwen.

De dieren werden vorige week zondag dood of ernstig gewond gevonden op een industrieterrein in Coevorden. Dat maakte de dierenbescherming maandag bekend.

Volgens de woordvoerster leefden nog drie vogels toen een passant de dieren aantrof. De meesten hadden geknakte vleugels geknakt of andere verwondingen. De drie nog levende dieren werden overgebracht naar een dierenarts waar zij later overleden.

De politie en de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) hebben de afgelopen week gezocht naar de toedracht van de mysterieuze zaak. "We tasten in het duister en roepen nu het publiek op om het te laten horen als er iets is opgevallen of gezien.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.