Home

Achtergrond

Keukenhof op de beursvloer

Keukenhof in Lisse opende vandaag officieel haar deuren voor het publiek.

In het kader hiervan luidde bestuursvoorzitter Walter Jansen vanmorgen de gong op de beursvloer van Euronext Amsterdam. Over acht weken zullen naar schatting 800.000 bezoekers uit alle delen van de wereld Keukenhof hebben bezocht. Het kleurrijk park levert daarmee een aanzienlijke bijdrage aan het welzijn van de toeristische sector in Nederland en de regio.

In de afgelopen maanden zijn in Keukenhof circa zeven miljoen bloembollen de grond in gegaan, waarvan het resultaat vanaf heden is te bewonderen. Het 32 hectare grote park toont dit jaar diverse nieuwe ontwikkelingen die een raakvlak hebben met natuur en cultuur. Het centrale thema voor 2010 is Rusland, samengevat in de leuze 'From Russia with Love'.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.