Home

Achtergrond 2 reacties

Kaasprijzen voor FrieslandCampina en Westland Kaas

Zuivelconcern FrieslandCampina en Kaashandel Westland Kaas hebben diverse medailles gewonnen op het Wereld Kaas Concours in het Amerikaanse Madison.

Ze wonnen medailles in vier van de tachtig categorieën waarvoor kon worden meegedongen. FrieslandCampina won viermaal goud, Westland won éénmaal goud. Dat was voor achtereenvolgens Maasdam/Baby Swiss, Goudse licht belegen, Goudse jong en Goudse belegen (medium aged) en oude Goudse kaas. FrieslandCampina won daarnaast viermaal zilver en viermaal brons, voor onder meer Edammer, Milner en geitenkaas.

De World Champion Cheese Contest is de grootste en belangrijkste kaaskeuring ter wereld, met deelnemers uit alle kaasproducerende landen.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Arend Otten

    Nu nog goud voor de leden aandeelhouders via en op www.milkmarketingplan.com voorwaarden. 53 euro cent per kg melk

  • no-profile-image

    melkveehouder

    Arend, je hebt al goud genoeg verdiend in de quotumhandel. Een systeem waarbij boeren de worst wordt voorgehouden en iedereen, behalve de producent, beter van wordt. Dat jij dit in stand wil houden begrijp ik wel, maar of dit uiteindelijk het belang van de melkveehouder dient, waag ik zeer sterk te betwijfelen.

Of registreer je om te kunnen reageren.