Home

Achtergrond 193 x bekeken

Internet rouwt om Milly

Op talloze plaatsen op internet stromen de condoleances binnen na het vinden van het lichaam van Milly Boele uit Dordrecht.

Op condoleance.nl en condoleanceregister.com waren rond half acht al tegen de tweeduizend berichten geplaatst.

De meeste bezoekers spreken hun afschuw uit over het gebeurde. "Woorden schieten te kort'', is een veel geplaatste reactie. Maar ook worden er cynische zinnen gewijd aan de verdachte. "Hoezo is de politie je beste vriend?'' vraagt Lydia zich boos af.

Ook op berichtensite Twitter leeft het nieuws rond Milly. Tot half acht waren er al vele honderden 'tweets' geplaatst waarin Twitteraars hun afschuw over het gebeurde en hun medeleven met de familie van het meisje betuigen.

Toedracht

Het 12-jarige meisje is vannacht dood gevonden in een tuin bij een woning nabij haar ouderlijk huis in Dordrecht. Het betreft de woning van een 26-jarige politieman, die als verdachte is aangehouden. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De familie van het meisje is ingelicht.

De toedracht van haar dood is nog onbekend. De politie zei dat met de vondst van het lichaam van Milly Boele een einde is gekomen aan een periode van onzekerheid. Volgens de politie gaat het sporenonderzoek in de tuin nog de gehele nacht door. Het lichaam van het meisje werd woensdagmorgen omstreeks drie uur geborgen en weggevoerd.

De gearresteerde agent is werkzaam bij het korps Rotterdam-Rijnmond. Hij meldde zich gisteren op het bureau met volgens de politie belangrijke informatie. Hierop is hij direct aangehouden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.