Home

Achtergrond 149 x bekeken

Heemskerk niet op lijst PvdA

De 40-jarige Frank Heemskerk, tot de val van het kabinet staatssecretaris van Economische Zaken, is niet beschikbaar als lid van de Tweede Kamer voor zijn partij, de PvdA.

Hij heeft dat maandag gezegd tegen het ANP. "Ik weet niet zeker of ik opnieuw vier jaar met de volle overtuiging deel kan uitmaken van de Tweede Kamer,'' zegt Heemskerk, die van 2003 tot 2006 lid was van het parlement.

Heemskerk weet nog niet welke functie hij wel zal gaan bekleden. Als staatssecretaris zorgde hij voor het bel-me-niet-register, dat mensen moet beschermen tegen hinderlijke telefonische verkooppraatjes, en had hij te maken de liberalisering van de postmarkt. Heemskerk wilde dat die niet zou worden ingevoerd over de ruggen van de postbodes en zette zich in voor goede arbeidsvoorwaarden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.