Home

Achtergrond

Grote landbouwbeurs bij Biddinghuizen

AgroTechniek Holland, een nieuwe meerdaagse beurs voor agrarisch Nederland, vindt voor het eerst plaats in september op evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen.

Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt. Tijdens de beurs kunnen trekkers worden getest, zijn er demonstraties van landbouwmachines en is er een behendigheidsbaan voor deze voertuigen. Dit kan doorgaans niet op andere landbouwbeurzen. ”Het is voor het eerst dat dit in Nederland gebeurt”, liet een woordvoerder van AgroTechniek weten. Dat komt doordat op het nieuwe evenement heel veel plek is. ”We hebben 13,5 hectare tot onze beschikking. Aan ruimte geen gebrek dus.”

AgroTechniek vindt voortaan één keer in de twee jaar plaats. Alle 250 grote landbouwmerken zijn vertegenwoordigd en er worden tienduizenden agrariërs verwacht.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.