Home

Achtergrond 4 reacties

Duits ministerie focust op markten

De Duitse landbouwminister Ilse Aigner gaat haar ministerie herschikken. De landbouwafdelingen van het ministerie moeten meer vanuit marktdenken opereren in plaats van nationale regelgeving in het landbouwbeleid.

In de nieuwe opzet telt het Duitse ministerie zes afdelingen; drie agrarische afdelingen en daarnaast een afdeling consumentenbeleid, een afdeling voedingsvraagstukken en voedselveiligheid en een centrale afdeling. In de periode tot mei/juni worden alle medewerkers herplaatst in de nieuwe organisatie, meldt Agrarzeitung.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Piet Slingerland

  Meneer Eikema, u hebt gelijk marktdenken is een must!!!... Daar kunnen wij niet omheen. Meneer Arend Otten ik bewonder uw doorzettingsvermogen!!!... Maar 35 cent per liter is realistischer als 53 cent, denk daar a.u.b. over na!!!...

 • no-profile-image

  Westbrabander

  Marktdenken is momenteel niets anders dan het uitbuiten van kleine zelfstandigen, waaronder boeren, door grootwinkelbedrijven en multinationals.

 • no-profile-image

  b van eikema hommes

  Toch weer Duitsland waar het kwartje het eerst valt.Marktdenken!!
  20 jaar geleden is door Brusselse machinerie dit fenomeen als achterhaald verlaten.Geloof me niets kan zonder markt en marktgericht denken en het het is transparanter voor een gezonde economie.
  Kost veel minder en je kunt snel saanpassen.Bravo minister ILse Aigner goed inzicht

 • no-profile-image

  Arend Otten

  Markt denken is ook melk leveren voor 53 cent per kg melk via en op www.milkmarketingplan.com voorwaarden.

Of registreer je om te kunnen reageren.