Home

Achtergrond 2 reacties

D66-senator Schouw hoog op lijst voor Tweede Kamer

Gerard Schouw, senator voor D66, is op een derde plaats gezet op de concept-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen voor die partij.

Schouw was eerder partijvoorzitter en is afkomstig uit Poeldijk in het Westland. De lijst wordt aangevoerd door Alexander Pechtold. De huidige kamerleden Boris van der Ham en Fatma Koser Kaya staan op respectievelijk plaats vier en zeven. Opmerkelijk is ook de naam van oud-nieuwslezeres Pia Dijkstra op plaats 16.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Roelf de Boer

  Geachte redactie

  Hierbij een voorbericht voor een bijeenkomst over Agrologistiek in de tuinbouwketens in het Gelderse Rivierenland

  Kan dit bericht op jullie site?

  bedankt!

  Roelf de Boer

  PROJECTTEAM BETUWSE BLOEM

  Persbericht (concept)
  Agrologistiek een kans voor bedrijven in het Gelderse Rivierengebied

  Op 22 april presenteert het Greenport Betuwse Bloem, haar nieuw mission statement over Logistiek.
  In een businesscafé zullen een drietal sprekers de kansen bespreken voor een logistieke toekomst van het Gelderse Rivierengebied.
  De Wageningse Universiteit en Rechearch, NEA Transportonderzoek en -opleiding en de ING bank zullen hun visie geven op ons werkgebied. Dit gebied ligt midden in NW Europa ligt. De Randstad, het Ruhrgebied en de Vlaamse Ruit liggen om dit centraal gelegen gebied.En heeft fantastische kansen. Alle modaliteiten zijn aanwezig: water, rail, weg en ook een luchthaven ligt om de hoek.

  De Betuwe mag echter geen verzameling van dozen worden. Het ondernemersplatform hecht aan een hoogwaardige en uitnodigend landschap. Een mooi landschap moet de klant, de handelaar, de recreant, de consument welkom moet heten.

  Ondernemers, logistieke deskundigen, bestuurders, ambtenaren kunnen elkaar ontmoeten in een businesscafé met een serieus tintje.

  Vanaf 16 uur is iedereen van harte welkom en om 16.30 zal de voorzitter de bijeenkomst openen. Rond 18.00 uur zal de bijeenkomst worden beëindigd met het heffen van een glas. En op de terugweg naar huis kunt u nog even genieten van de bloeiende Betuwe.

  De bijeenkomst wordt gehouden in de WUR locatie in Randwijk, vlakbij de A15 (Lingewal 1
  6668 LA Randwijk)
  Nadere informatie bij ir. Roelf P. de Boer 06 128 14 777

  --

 • no-profile-image

  .

  Het zegt veel over D66. Laat ik het daar maar mee houden.

Of registreer je om te kunnen reageren.