Home

Achtergrond 227 x bekeken

Ctgb laat middel FAME toe

Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) heeft het middel FAME toegelaten als insectenbestrijdingsmiddel ter bestrijding van Floridamot en Turkse mot in de niet grondgebonden bedekte teelt van tomaat, paprika en Spaanse peper, bloembol- en bloemknolgewassen, bloemisterijgewassen, boomkwekerijgewassen en vaste planten.

Het middel is na het afronden van de zienswijze procedure toegelaten voor een middel op basis van een nieuwe werkzame stof die nog niet eerder in Nederland is toegelaten, is een zienswijze procedure van toepassing. Als geen zienswijze wordt ingediend, wordt het voorgenomen besluit een definitief besluit omtrent de toelating van het middel.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.