Home

Achtergrond 206 x bekeken

Cohen krijgt Yeswecohen.nl cadeau

De PvdA in Tilburg doet volgende week de domeinnaam Yeswecohen.nl cadeau aan de nieuwe lijsttrekker Job Cohen.

De Tilburgse PvdA-wethouder en partijprominent Jan Hamming heeft dat woensdag laten weten.

Het internetdomein werd vrijdag meteen vastgelegd, toen Wouter Bos zijn vertrek uit de politiek aankondigde en Job Cohen zich presenteerde als zijn opvolger, blijkt uit registratiegegevens. Het is nog onbekend of de partij de domeinnaam gaat gebruiken. Wie naar de pagina surft, komt nu nog uit op de site van de PvdA Tilburg.

Cohen brengt woensdag 24 juli een bezoek aan Tilburg, de stad die tijdens de gemeenteraadsverkiezingen een grote uitzondering vormde, omdat de PvdA daar geen stemmen verloor. De nieuwe PvdA-leider krijgt in de Brabantse stad onder meer een presentatie van de Tilburgse campagneleiders.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.