Home

Achtergrond 343 x bekeken

CNH opent megafabriek in Brazilië

CNH bouwde voor 413 miljoen euro een fabriekscomplex en onderdelencentrum, met een oppervlak van 16 hectare.

In het nieuwe complex worden zowel agrarische machines, grondverzetmachines als componenten gebouwd. Naast de fabriek is ook een nieuw distributiecentrum voor onderdelen op het terrein te vinden. Het is het grootste onderdelencentrum van CNH in Latijns-Amerika.
In totaal is 160.000 vierkante meter bebouwd. Het project maakt deel uit van het investeringsplan dat Fiat-topman Sergio Marchionne in 2006 bekend maakte.

CNH heeft reeds drie fabrieken in Brazilië. De bouw van dit nieuwe complex nam 18 maanden in beslag en het werd begin dit jaar al gedeeltelijk in gebruik genomen. Momenteel werken er 800 productiemedewerkers. Als de fabriek volledig klaar is, verwacht CNH dat er directe en indirecte werkgelegenheid geboden zal worden aan 7.000 mensen in de regio Sorocabe.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.