Home

Achtergrond 162 x bekeken

Bus met studenten in India verongelukt

Zeker 26 studenten zijn maandag in het westen van India omgekomen, toen de bus waarin zij zaten, van een brug reed en in een droge rivier stortte.

34 studenten raakten gewond. Dat heeft de politie gezegd. Het ongeluk gebeurde in de staat Rajasthan, die voor een belangrijk deel uit woestijn bestaat. De studenten van een opleidingsinstituut voor leraren waren van een hindoepelgrimsoord in de staat Uttar Pradesh op weg naar huis.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie komen nergens in de wereld zoveel mensen in het verkeer om het leven als in India. De oorzaken zijn het onvoorzichtige rijgedrag van de chauffeurs, de slechte wegen en het gebrekkige onderhoud van auto's en andere voertuigen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.