Home

Achtergrond 177 x bekeken 3 reacties

Bel Leerdammer houdt voorschotmelkprijs opnieuw gelijk

Kaasproducent Bel Leerdammer houdt zijn voorschotprijs over de maand februari opnieuw gelijk.

Ook over december en januari wist het zuivelbedrijf de voorschotmelkprijs gelijk te houden op € 27,06 per 100 kilo. De nettovoorschotprijs over februari, exclusief btw en inclusief 7 cent heffing van het Productschap Zuivel, komt uit op € 27,06 per 100 kilo. Voor een kilo vet betaalt Leerdammer € 2,30. Eiwit levert de leveranciers van Leerdammer € 5,55 per kilo op.

Ook Cono wist over februari zijn voorschotprijs gelijk te houden. Per kilo vet betaalt Cono over februari een bedrag van € 2,45, per kilo eiwit € 6,05. Netto ontvangt een Cono-lid met 580.000 kilo melk per jaar een voorschotmelkprijs over februari van € 28,08 per 100 kilo.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  BRAAIER

  Zomerheffing hebben we dit jaar te goed,is ons vorig jaar door de neus geboord.

 • no-profile-image

  willem

  Zomerheffing hebben ze nog niet !

 • no-profile-image

  boer met de pet

  nog steeds 10 cent te weinig !!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.