Home

Achtergrond 211 x bekeken 3 reacties

Balkenende wil niet weer een politieke glossy

Premier Jan Peter Balkenende wist niet van de glossy Gerda die het ministerie van LNV deze week uitbracht vanwege het 75-jarig bestaan.

Hij hoorde er ook dinsdag pas van en vindt het initiatief niet voor herhaling vatbaar. Balkenende gaf donderdag in de Tweede Kamer aan dat het beter zou zijn geweest als de zogeheten voorlichtingsraad was ingelicht over de uitgave. Op deze manier, met deze vorm en naam, had het niet gemoeten, want die sluit niet aan bij de ”aard en geest van de communicatielijn”, aldus de premier.

Volgens hem is een verkeerde inschatting gemaakt, maar was de intentie achter de uitgave over het ministerie en (demissionair) minister Gerda Verburg wel goed. Maar de uitkomst van het geheel noemt Balkenende ”ongelukkig”; het ontstane beeld ”betreurenswaardig”.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  spotvogel

  Beste Jan Peter, ik heb een aardig plannetje. Waarom als bekroning op vier Kabinetten Balkenende niet een Glossy Canard Enchainé?

 • no-profile-image

  Leen

  Niet voor herhaling vatbaar..... Is dat een Eufemisme voor: Een stomme zet?

 • no-profile-image

  Herman

  Ontoelaatbaar! Schandalig en precies passend binnen het blunderend CDA gedoe. De mensen hebben hun tranen nog niet droog vanwege de dood van zoveel gedode geiten. Die nachtmerrie is nog lang niet voorbij. Ondertussen sterven dieren in natuurgebieden een gruwelijke hongerdood ipv te worden overgeplaatst naar een ander oord. LNV vreet zichzelf vol. Normen- en waarden kabinet! Denk hieraan bij het stemmen.

Of registreer je om te kunnen reageren.