Home

Achtergrond 168 x bekeken

Asielzoekers ontsnappen aan ongeluk

Een groep asielzoekers is maandagochtend aan een ongeluk ontsnapt toen de touringcar waarin ze werden vervoerd in Rijsbergen van de weg raakte en bijna in een sloot belandde.

De elf Afrikaanse vluchtelingen plus een baby werden hevig geschrokken opgevangen in een boerderij in de buurt. Ze raakten niet gewond. De 40-jarige chauffeuse werd in de ambulance aan lichte verwondingen behandeld.

Een politiewoordvoerder heeft dat gezegd. De chauffeuse heeft verklaard dat ze in de berm van de smalle Boomkensevaart werd gedrukt door een tegenligger die niet opzij ging. De brandweer heeft de asielzoekers via een noodluik uit de bus bevrijd. De bus werd uit de berm getakeld.

De asielzoekers waren op weg vanuit Gilze-Rijen naar de Immigratie- en Naturalisatie Dienst (IND) in Rijsbergen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.