Home

Achtergrond 2 reacties

Anti-donscampagne Wakker Dier

Wakker Dier begint woensdag een campagne tegen de verkoop van dekbedden met dons dat van levende ganzen is geplukt.

Dat heeft de organisatie vandaag laten weten. In advertenties wordt het publiek opgeroepen dons te boycotten.

Wakker Dier voorspelt door te gaan met de campagne totdat de verkopers een keurmerk invoeren voor diervriendelijk dons van dieren die niet levend worden geplukt. Volgens onderzoek van Wakker Dier lichten verkopers van dekbedden hun klanten verkeerd voor over het dons in de dekbedden.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    dier

    Ja, daar gaan we weer, ALTIJD eerlijke voorlichting naar de consument in duidelijke etiketten( daar houden we toch zo van in Nederland??). Ik weet zeker, dat dit soort mistoestanden vanzelf de wereld uitgaan. Als het produkt maar eerlijk aan de man word gebracht met naam en toenaam door de producent. Daar dus campagnes op richten.

  • no-profile-image

    gekke henkie

    slaap lekker.

Of registreer je om te kunnen reageren.