Home

Achtergrond 183 x bekeken

ANWB presenteert peiling kilometerheffing

De ANWB komt vandaag met de resultaten van de internetpeiling over de kilometerheffing.

Bijna 440.000 mensen hebben aan de enquête meegedaan. Die was opgezet om na te gaan hoe leden en niet-leden denken over de plannen van demissionair minister Camiel Eurlings (Verkeer en Waterstaat).

Na de val van het kabinet heeft de Tweede Kamer de kilometerheffing controversieel verklaard, wat inhoudt dat het niet voor de verkiezingen wordt behandeld. De ANWB gaat de enqûeteresultaten toch gewoon aanbieden aan de Kamer en de minister. Bij het begin van de peiling liet Eurlings weten de beslissing over het al dan niet doorgaan van de kilometerbeprijzing te laten afhangen van de uitkomst van de ANWB-raadpleging.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.