Home

Achtergrond

ANWB komt met juniorlidmaatschap

Kinderen van nul tot en met 14 jaar kunnen lid worden van de ANWB.

De introductie van het ANWB Junior Lidmaatschap is woensdag op het hoofdkantoor in Den Haag. Circa veertig basis- en middelbare scholieren uit het hele land kunnen tijdens een speciale kinderpersconferentie vragen stellen aan algemeen directeur Guido van Woerkom, maakte een woordvoerder dinsdag bekend.

Het lidmaatschap voor kinderen is gratis. De juniorleden ontvangen net als hun ouders een lidmaatschapskaart. Daarmee krijgen ze onder meer korting op de entree van verscheidene attractieparken en bij ANWB-evenementen en gratis toegang tot het Verkeerspark Assen. Volgens de woordvoerder is het lidmaatschap vooral gericht op het bevorderen van de verkeersveiligheid van jonge weggebruikers.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.