Home

Achtergrond

Wilders blij met val kabinet

PVV-leider Geert Wilders heeft zaterdagmorgen verheugd gereageerd op de val van het kabinet-Balkenende. ,,Lang gehoopt, toch gekomen. De vlag kan uit. Dit slechtste kabinet ooit verdiende het niet nog een dag langer te regeren'', aldus Wilders.

Volgens de leider van Partij voor de Vrijheid excelleerde dit kabinet ,,vooral in het breken van records op gebied van de massa-immigratie''. ,,Het schaadde de economie, verhoogde de belastingen, steunde de islam en rolde vechtend over straat'', stelde Wilders.


Hij concludeert dar Nederland verlangt naar een nieuw kabinet dat de problemen aanpakt, zoals de criminaliteit, de economische crisis en de massa-immigratie. Eindelijk mag de kiezer zich uitspreken. De Partij voor de Vrijheid is er klaar voor.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.