Home

Achtergrond 1 reactie

Vergeten uit te checken

De Telegraaf heeft een onderzoek gedaan naar reizigers die vergeten uit te checken met hun ov-chipkaart.

Volgens de krant verzuimen gemiddeld 270.000 passagiers per week uit te checken. Dit zou bus, tram, -en treinbedrijven ten onrechte jaarlijks miljoenen opleveren. Slechts weinig passagiers vragen hun te veel betaalde geld terug. Bij de NS vraagt 9 procent van de passagiers die bij het uitstappen vergeten hun pas langs de automaat te halen, hun geld terug. Bij Arriva maar 0,2 procent.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    chris

    Natuurlijk roepen de direkteuren van de OV bedrijven om het hardst dat de OV chipkaart een succes is, de euro's komen met bakken geld binnen doordat pasagiers vergeten uit te checken en het NIET terug vragen; OV chipkaart is geldklopperij!

Of registreer je om te kunnen reageren.