Home

Achtergrond 281 x bekeken

Verburg vervroegd terug uit Brussel

Minister Verburg komt vervroegd terug van een EU-vergadering in Brussel voor een overleg van de CDA-bewindslieden vanmiddag om 14.00 uur in Den Haag.

Dat zegt haar woordvoerster. In Brussel is vanochtend om 10.00 uur de periodieke vergadering begonnen van de Europese ministers van landbouw. Op de agenda van de vergadering in Brussel staat onder andere een notitie van het Spaanse voorzitterschap over de toekomst van het Europees landbouwbeleid. Dat is een belangrijk onderwerp, maar besluitvorming daarvoor is nog ver weg.

Ook staat een gedachtewisseling over etikettering van dierenwelzijn op de agenda. Minister Verburg wilde zelf aandacht vragen voor de Q-koorts in Nederland. Na deze uiteenzetting is ze vervangen door ambtenaren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.