Home

Achtergrond 5 reacties

Verburg: gaatje niet kunnen vinden

Er zijn belangrijke maatregelen te nemen en daarom vecht je tot het gaatje, reageerde landbouwminister Gerda Verburg op de val van het kabinet. "Dat gaatje hebben we niet kunnen vinden'', aldus Verburg.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Geruimde geitenhouder

  Ik zal u helpen dat gaatje zit bij Verburg
  en Klink in het hoofd!!!!!!!

 • no-profile-image

  gert

  Laat ze maar eens opschieten met de Natura 2000 Soap en iets doen aan de landroof van de Perceelsregistratie,waar ze zich weer achter Brussel verschuilt

 • no-profile-image

  dierenvriend

  VERBURG en KLINK vinden de dieren niet zo belangrijk ,anders was er wel een BLOEDONDERZOEK bij deze dieren gedaan en geen melkonderzoek want drachtige dieren geven geen melk ,hoe weet je dan dat deze dieren besmet zijn met de Q koorts bacterie ????

 • no-profile-image

  Han

  Verburg heeft gezocht naar het gaatje dat er niet was en nooit geweest is. Vanaf Beesterzwaag was duidelijk dat er vroeg of laat gezocht zou moeten worden naar het niet bestaande gaatje. Na drie jaar zijn de dames en heren tot de conclusie gekomen dat ze een UTOPIE hebben nagejaagd.

 • no-profile-image

  boer

  En kan ook geen stokje vinden ????

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.