Home

Achtergrond 250 x bekeken

Veel prijzen uitgereikt op Hollands Flower Festival

Het Holland Flowers Festival dat tot en met het weekend in Zwaagdijk-Oost wordt gehouden, heeft een ware prijzenregen over de deelnemers uitgestort.

In nagenoeg alle categorieën werden meerdere eerste oprijzen uitgedeeld. Bij de grote inzendingen tulpen staat J.A. Borst Bloembollen het hoogst genoteerd. In de categorie 61 tot 100 kisten tulpen is dat Royal van Zanten BV en in de groep 41 tot 60 kisten tulpen Marax Tulips VOF.

Van de deelnemende KAVB-afdelingen won de afdeling Winkel een eerste prijs. Bij de hyacinten is dat Jan de Wit en Zonen, in de categorie narcissen Pastoor Paul Vlaar, in de knolgewassen de afdeling West Friesland Oost van de KAVB die tevens de eerste prijs bij de bijzondere bolgewassen veroverde. Lybo veredeling won de eerste oprijs in de groep veredeling, de wisselprijs De Zilveren Tulp werd veroverd door J.A. Borst en de Zilveren Schuit door Triflor BV .

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.