Home

Achtergrond 165 x bekeken

VKC zeer actief

De Vaste Keuringscommissie (VKC) mag zich verheugen op flink veel werk.

Dat blijkt uit de verslagen die tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering in het groene Paviljoen bij het Bomencentrum in Baarn werden gepresenteerd. Hans Koehorst, coördinator bij Floriade 2012 zegt dat er bijvoorbeeld al veel werk is verricht ten aanzien van de Floriade.

Het terrein begint vorm te krijgen en de gebouwen zullen in de loop van dit jaar worden gerealiseerd. De wereldtentoonstelling, georganiseerd onder de paraplu van AIPH, zal werken met de thema’s Relax & Heal, Green Engine, Education & Innovation, Environment en World Show Stage, die in verschillende paviljoens onder de aandacht worden gebracht.

VKC directeur Leo van der Zon constateert dat een groeiend aantal registraties en beoordelingen gunstig is verlopen. De jurering stond veelal in het teken van kwaliteit op tentoonstellingen op het moment van jureren. Het digitaal fotograferen ten behoeve van de registratiewerkzaamheden verloopt door de moderne manier van werken op vlotte wijze.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.