Home

Achtergrond

Tropische vissen dreigen in kou te sterven

Een speciaalzaak in Rotterdam die tropische vissen verkoopt, dreigt ten onder te gaan omdat de energietoevoer is afgesloten.

Daardoor zouden duizend vissen binnen enige dagen sterven.

Dat zegt een woordvoerder van verhuurder DIG/Bodopuwpand.nl, die heeft geprobeerd te bemiddelen in de betalingsachterstand van de speciaalzaak Hanselman, die al sinds 1892 bestaat. De betalingsachterstand is volgens de verhuurder een gevolg van de economische crisis.

De verhuurder stelde maandag dat de verwarming "zonder enig mededogen'' is afgesloten. Het energiebedrijf Eneco liet desgevraagd weten dat het bedrijf al maanden geleden is gewaarschuwd. Hanselman, volgens de eigen website "300 vierkante meter aquariumplezier'', was telefonisch niet bereikbaar.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.