Home

Achtergrond 427 x bekeken

Toelating voor Cruiser 600 FS en Wakil XL

Het College voor de toelating van gewawsbeschermingsmiddelen en biociden breidt de toelating voor de zaadbehandelingsmiddelen Cruiser 600 FS en Wakil XL uit met een exportoelating.

Cruiser 600 FS is een middel op basis van de werkzame stof thiamethoxam en heeft al toelating voor behandeling van bietenzaad. Wakil XL is een middel op basis van fludioxonil, metalaxyl-M en cymoxanil en wordt gebruikt voor de behandeling van zaaizaden van erwten.

Ook is aan de Nederlandse Fruittelers Organisatie een dringend vereiste toelating verleend voor Vertimec Gold in de bedekte teelt van kers en in de teelt van rode bes, framboos, braam en zwarte bes. Het middel bestrijdt teeltspecifieke mijten.

Of registreer je om te kunnen reageren.