Home

Achtergrond 189 x bekeken 1 reactie

Slob: Pvda heeft wat uit te leggen

ChristenUnie-fractievoorzitter Arie Slob vindt dat de PvdA uit moet leggen waarom het kabinet is gevallen. ,,Het is heel raar dat het opeens stuk loopt. Vanuit de inhoud kan ik dat niet rond krijgen'', zei Slob vandaag in het radioprogramma TROS Kamerbreed. Op de vraag waarom het mis ging, verwees hij naar de PvdA.

Volgens Slob was er nog tijd om te praten tot 1 maart, de datum waarop de Tweede Kamer duidelijkheid wilde hebben over de missie in Uruzgan. Zijn partij had zich weliswaar samen met PvdA uitgesproken tegen verlenging van de missie na augustus 2010, maar het kabinet ook de ruimte te geven zelf een afweging te maken.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    CDA ook,Verhagen had al toezeggingen gedaan aan Rasmussen,zonder dat Bos het wist

Of registreer je om te kunnen reageren.