Home

Achtergrond

PvdA heeft extra dag van de arbeid

Vandaag is voor de PvdA een extra dag van de arbeid. Gemeenteraadsleden en Tweede Kamerleden gaan op pad en kijken naar praktische oplossingen om werkloosheid te bestrijden en mensen aan het werk te houden.

Zoveel mogelijk mensen aan het werk helpen en houden in een nieuwe coalitie, de coalitie van de arbeid, is het motto van deze themadag. In onder meer Rotterdam, Volendam, Almere, Nijmegen en Leeuwarden worden bedrijven en instellingen bezocht die zich hiermee bezighouden.

De extra dag van de arbeid wordt besloten met een bijeenkomst in Amsterdam waar fractievoorzitter Mariëtte Hamer ingaat op de keuzes waarvoor de PvdA staat. "Een toekomst gebaseerd op een nieuwe solidariteit tussen Nederlanders in een land waarin iedereen meetelt en aan het werk kan'', is daarin de rode draad.

Behalve Hamer komen ook de voormalig staatssecretarissen Jetta Klijnsma (Sociale Zaken) en Frank Heemskerk (Economische Zaken) aan het woord.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.