Home

Achtergrond 207 x bekeken 3 reacties

PVV-commissies willen niet krimpen

Het Productschap Vee en Vlees slaagt er niet in de samenstelling van zijn commissies in te krimpen.

Dat bleek vandaag tijdens de openbare bestuursvergadering van het schap.

Het bestuur gaf goedkeuring aan de samenstelling van 8 commissies van het PVV. Die hebben elk 8 tot 18 leden, vaak meerdere van één organisatie.

Bestuurslid Siem Korver (COV) stelde vast dat die commissies nog net zo groot zijn als in de voorgaande periode. Afgesproken was dat ze zouden worden uitgedund. "We houden dus het hele bestuurlijek circus in stand hoewel de taken verminderen. Dat is een heel slecht signaal naar iedereen die aan het eind van de rit de rekening moet betalen".

Voorzitter Steven Lak gaf toe dat hem niet gelukt was commissieleden van hun stoel te krijgen. Ik kreeg er de handen niet voor op elkaar’". Eind dit jaar doet de voorzitter een nieuwe poging als de commissies worden geëvalueerd.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  boer

  opdoeken hoeft niet, maar ik stel voor om 75% van de vergoeding af te doen. Ik denk dat ze dan vanzelf wel gaan.

 • no-profile-image

  gert

  Het pluche en de declaraties bevallen goed,weet de boer ook weer waar hij voor betaald,ze zijn niet van de stoel te branden

 • no-profile-image

  Boze Boer

  Dat je die commissies niet in kunt krimpen is heel logisch want als je voor niks te doen geld (veel) krijgt blijf je graag zitten De boeren betalen toch wel Opdoeken het hele PVV is de beste oplossing.

Of registreer je om te kunnen reageren.