Home

Achtergrond 205 x bekeken

Opslag chemicaliën bij school

De politie heeft vrijdagavond in een woning in Leeuwarden een grote hoeveelheid chemicaliën gevonden die vermoedelijk bestemd waren voor het maken van synthetische drugs.

Dat liet de politie zaterdag weten. De stoffen lagen opgeslagen in een huis tegenover een school. De politie stelde een onderzoek in na een anonieme melding. In het pand aan de Claes Bockes Balckstraat lag 800 liter chemicaliën. Het gaat om grondstoffen voor het maken van amfetamine en xtc. Er zijn geen verdachten aangehouden.

Volgens de politie was in het geval van een brand een zeer gevaarlijke situatie ontstaan voor buurtbewoners en schoolgaande kinderen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de stoffen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.