Home

Achtergrond 581 x bekeken

Nieuwste luchtwassers op beurs in Gorinchem

Op de beurs in Gorinchem staan veel leveranciers van luchtwassers, zoals KWB, Inno+ , Dorset, Tecom Horst, Linea Trovata, F-air, Agro Air Concepts, en Uniqfill Air.

De laatste firma presenteert een nieuwe biologische combiwasser met 85 procent geur- en ammoniakreductie en 95 procent stofreductie. De luchtwasser is sinds 1 januari 2010 erkend door Vrom en toegelaten. De nieuwe wasser onderscheidt zich door de hoge geurreductie, lage weerstand, lage exploitatiekosten en is onderhoudsvriendelijk, aldus de leverancier (stand 191).

Ook Agro Air Concepts heeft een nieuwe biologische luchtwasser: de AAC 70* BIO wasser. Hierbij is de hoeveelheid spuiwater met meer dan 60 procent afgenomen in vergelijking met andere biologische luchtwassystemen, aldus de firma (stand 198).

Linea Trovata – Heidro heeft een totaalconcept voor luchtwassing, droogtechniek, duurzame energie en waterbehandeling. "Met elk concept bewijzen we dat het geheel meer is dan de som der delen bijvoorbeeld integratie van warmtepompen, warmtewisselaars en zonne-energie met luchtwassing en/of droogtechniek te combineren." Door het slim combineren van technieken kunnen kosten worden omgebogen worden tot opbrengsten, aldus het bedrijf (stand 166).

Stand 191, 198 & 166

Agrarisch Dagblad

Of registreer je om te kunnen reageren.