Home

Achtergrond 364 x bekeken

Nieuwe druk 'Broeien van tulpen'

Van het boek 'Broeien van tulpen', dat uitgegeven wordt door de Bollenacademie (www.bollenacademie.nl), is de nieuwe, geactualiseerde, 8e druk januari 2010 gereed.

De vorige druk is kritisch doorgenomen door deskundigen van WUR-PPO, CNB Kwaliteit+, DLV plant en Clusius College en op basis hiervan is de tekst aangepast en aangevuld.

Het boek (95 pagina’s A4) bevat uitgebreide informatie over trekruimte, uitgangsmateriaal, preparatie, opplant, verzorging, ziekten en plagen, oogst en economische aspecten. In deze nieuwe druk treft u extra afbeeldingen aan van ziekten en plagen en een aangepaste en aangevulde koudewekenlijst. De kosten van het boek bedragen € 45,00 . Dit bedrag wordt, met aftrek van de productiekosten, gebruikt om jaarlijks een update te kunnen maken met behulp van deskundigen. Het boek kan worden besteld via Clusius Bedrijfsopleidingen: 0229-259498 of cursus@clusius.nl.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.