Home

Achtergrond 2 reacties

Moeder naakt in boom

De politie heeft op de Brunssumerhei een einde gemaakt aan een fotosessie met een naaktmodel.

Dat liet de politie vandaag weten. Agenten zagen gisteren tijdens een ronde over de hei hoe verderop een vrouw een boom in klauterde. Naderbij gekomen zagen de agenten de vrouw naakt op een dikke tak poseren. Ze droeg slechts een carnavalsmasker.

Onder de boom stond naar wat later bleek haar 21-jarige dochter foto's van moeder in haar geboortekostuum te maken. De agenten maakten direct een einde aan de fotosessie. Het bleek te gaan om een project van de kunstacademie waarbij de studente de artistieke kant van haar moeder wilde laten zien.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  tjonge jonge

  Als dit nu ook al nieuws is???
  De veldwachters aldaar liggen zich vanavond af te trekken met de gedachte van dit beeld!!!

 • no-profile-image

  Leen

  De invloed van JP gaat wel heel ver. Als dit al niet meer mag.

Of registreer je om te kunnen reageren.