Home

Achtergrond 169 x bekeken

Minister laat CBR doorlichten

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) wordt grondig doorgelicht.

Verkeersminister Camiel Eurlings sluit veranderingen bij de organisatie niet uit, zei hij dinsdag in de Tweede Kamer. Het CBR staat al onder verscherpt toezicht van de minister wegens administratieve problemen en interne strubbelingen. CDA en VVD zetten vraagtekens bij het onderzoek. Het zou de lopende reorganisatie doorkruisen. "We zitten niet te wachten op verdere vertraging'', stelde Sander de Rouwe (CDA). De minister sprak van een aanvullend onafhankelijk onderzoek naar infomatievoorziening, prestaties, en organisatiecultuur.

VVD-collega Charlie Aptroot wilde ook weten waarom voorgenomen gedwongen ontslagen van de baan zijn. Volgens Eurlings blijven die uit omdat de reorganisatie later begint en door natuurlijk verloop al mensen zijn opgestapt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.