Home

Achtergrond 4 reacties

Minder zorgen door discussie klimaatrapport

Nederlanders maken zich minder zorgen over de opwarming van de aarde sinds het VN-klimaatrapport van het IPCC ter discussie is komen te staan.

Dat blijkt uit een enquête van Peil.nl die zaterdag bekend werd gemaakt. De groep die zich zorgen zegt te maken, slonk vergeleken met een peiling in december van 63 naar 48 procent. Aan de enquête deden ruim twaalfhonderd mensen mee.

Ook het aantal mensen dat denkt dat de opwarming samenhangt met activiteiten van de mens, kromp: van 69 naar 62 procent. Verder denkt bijna de helft van de mensen (48 procent) dat de fouten in het rapport "niet per ongeluk'' zijn gemaakt.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  kani Baal

  Weer een bericht dat de Rednecks wel gevallig is. Er is een andere oorzaak. De economie draait slecht.Men is bang voor hun portemonnee, huis , auto en hypotheek etc De lobby van bepaalde partijen speelt hier gaarne op in....Bert u moet zich eens afvragen of ie wel baat hebt bij het LTO. Zoals ik het zie zijn zij helemaal niet geïnteresseerd in kleine gezinsbedrijven. Die geven zij heel gemakkelijk op voor andere concessies. Bij voorbeeld voor uitbreidingsmogelijkheden voor grote veehouders .Twijfel ? Wie krijgen in de rundveehouderij extra uitbreidingsrechten ? Juist ja de toch al grote jongens.Ik volg met grote interesse foodlog. Ik denk dat u meer hulp te verwachten hebt van de alternatieven dan van uw eigen standsorganisatie. Verenig u voordat het te laat is....

 • no-profile-image

  bert

  nu moet de lto en de nvv meteen vragen stellen of de klimaat ook verslechtert met de amoniak. of dit ook een leugen is (weten we allang), uitstel vragen van de 2013. de kleine gezins bedrijven weer lucht geven

 • no-profile-image

  gert

  VN-klimaatrapport !!!,om te gillen

 • no-profile-image

  bert

  nu ook vraagtekens zetten of we wel doorgaan. met die eis van 2013. uitstel vragen voor de kleine gezinsbedrijven.
  lto en nvv

Of registreer je om te kunnen reageren.