Home

Achtergrond 1057 x bekeken

Melkveehouder werkt laatste training af

Melkveehouder Richard Kimman uit het Overijsselse Lutten werkt samen met zijn twee zonen de laatste training.

Melkveehouder Richard Kimman uit het Overijsselse Lutten werkt samen met zijn twee zonen de laatste training af voordat hij morgen 200 kilometer schaatst om geld op te halen voor de Nierstichting. Dat doet hij samen met 81 collega-boeren. Kimman verwacht samen met zijn collega’s ruim 20.000 euro op te halen. Foto Frank Uijlenbroek

Ze lijken wel de promo-dames voor het nieuwe project. Maar de schapen op de foto hebben weinig meer gemeen met Bio-energie Bergerden dan dat ze plaats en tijd delen met het reclamebord. Vijf akkerbouwers uit Huissen willen hier een co-vergister neerzetten. Foto Vidiphoto

Vice-premier Wouter Bos baant zich een weg langs journalisten die voor het torentje in Den Haag staan. Bos had vandaag een kort overleg met premier Jan Peter Balkenende en vice-premier André Rouvoet, voorafgaand aan een spoeddebat in de Tweede Kamer. Foto ANP

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.