Home

Achtergrond

Lely komt met getrokken wikkelaars

De Attis-wikkelaarrange van Lely bestond tot nu toe alleen uit een gedragen model. De range is nu aangevuld met drie getrokken types.

Het eenvoudigste model is de Lely Attis PT 130. Deze heeft een laaggeplaatste draaitafel en laadarm.

De Lely Attis PT 160 heeft meer mogelijkheden. Door de verstelbare baalgeleiders kan de baalbreedte variëren tussen 125 en 150 centimeter. De foliehouder is gemakkelijk te verstellen, zodat balen tussen 90 en 160 centimeter diameter goed zijn te wikkelen. Dit maakt deze Attis bijzonder geschikt om te werken in combinatie met een rondebalenpers met variabele kamer.

De Lely Attis PS 160 is de capaciteitsmachine voor loonwerkers en grote bedrijven. Ook deze Attis is gemakkelijk aan te passen aan verschillende baalmaten. De machine heeft twee wikkelarmen. Uniek aan de machine is de dissel, waardoor de machine zowel in verstek als in lijn met de trekker kan rijden. In beide posities kan de machine een tweede baal meenemen. Het is dus mogelijk om met twee balen op de machine een smalle doorgang te nemen.

De nieuwe machines vormen een aanvulling op de vorig jaar gepresenteerde Tornado-perswikkelcombinaties.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.