Home

Achtergrond 224 x bekeken

Laatste weekend om zieltjes te winnen

Politieke partijen doen tijdens dit laatste weekeinde voor de gemeenteraadsverkiezingen nog een verwoede poging om kiezers te trekken.

Ook kopstukken uit de landelijke politiek trekken het land in om hun steentje daaraan bij te dragen. Zo deelt CDA-fractievoorzitter Pieter van Geel appels uit in een winkelcentrum in Eindhoven en trapt voormalig PvdA-staatssecretaris Frank Heemskerk samen met partijgenoten een balletje tegen FC Almere.

CDA-leider Jan Peter Balkenende gaat naar Leeuwarden en Zwolle, PvdA-leider Wouter Bos naar onder meer Capelle aan den IJssel en Rotterdam en partijleider André Rouvoet van de ChristenUnie foldert in Woerden en sluit de campagnetour van zijn partij af in Utrecht. De gemeenteraadsverkiezingen zijn woensdag.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.