Home

Achtergrond 176 x bekeken

Interesse voor Sligro's supermarktformule

Groothandelaar en supermarktbedrijf Sligro heeft van tientallen' ondernemers verzoeken gekregen tot een mogelijke overstap naar de EM-Té-franchiseformule.

Het bedrijf heeft ook al gesprekken gevoerd met geïnteresseerde ondernemers die de overstap willen maken. Dat zei directielid Johan Pardoel, die bij Sligro verantwoordelijk is voor de supermarkttak. tegen het ANP.

"Het probleem was tot dusver, dat wij de boot moesten afhouden, want wij konden ze nog niet vertellen wat zij konden verwachten. Dat kun je pas als je er met de huidige ondernemers uit bent'', aldus Pardoel. Woensdag stemden de Golff-ondernemers in met voorwaarden van de overstap naar EM-Té. Pardoel verwacht dat er een proces op gang komt nu er duidelijkheid is.

Sligro wil de huidige twee formules (Golff en EM-Té) samenvoegen. Voor de zomer zullen vijf Golff-vestigingen van de in totaal 45 worden omgebouwd. Na de zomer zal de rest van de winkels worden aangepakt. De hele ombouwoperatie moet voor de zomer van 2011 zijn afgerond. Tien vestigingen gaan niet mee naar EM-Té. Deze worden verkocht.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.