Home

Achtergrond 1 reactie

Hamer: investeringen niet te snel stoppen

PvdA-fractievoorzitter Mariëtte Hamer vindt dat er niet te sne' gestopt moet worden met investeringen om de economie aan te jagen. Gebeurt dat wel, dan vreest zij dat er de komende jaren toch weer sprake zal zijn van oplopende werkloosheid.

Hamer maakte dat zondag duidelijk tijdens het fractievoorzittersdebat op Radio 1. Ze vindt dat de huidige zoektocht naar miljardenbezuinigingen erop gericht moet zijn om op lange termijn de overheidsfinanciën weer op orde te krijgen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Han

    Mevr. Hamer wil de investeringen aanwakkeren. Maar wel van andermans geld. Ik neem gemakshalve maar aan dat zij en ook de rest van de fractie niet staat te trappelen om zijn geld te investeren in een onzekere economie. Investeringen in hun zo geliefde milieu hoef ik helemaal niet te praten, dat is alleen weg gelegd voor de landbouw en transport sector. Hier gaat de burger vrij uit.
    Als mevr Hamer em dhr. Waalkens nu eens voorop gaan misschien volgen de boeren dan op gepaste afstand.

Of registreer je om te kunnen reageren.