Home

Achtergrond 2 reacties

Grote chaos op A6

Op de A6 tussen Emmeloord en Lelystad is het "chaos met een grote C''.

Dat zei maandagochtend een politiewoordvoerder. Het wegdek is bij de Ketelbrug spiegelglad en geschaarde vrachtwagens versperren momenteel de doorgang. Gemeenten, brandweer, GGD en politie proberen zo snel mogelijk een opening te forceren.

Sommige automobilisten staan al sinds 06.00 uur vast op de rijksweg. "Die auto's moeten als eerste worden weggetrokken, dan kan het zout dat is gestrooid ook weer iets doen, ook de sneeuwschuivers kunnen er dan weer door.''

Medewerkers van de hulpdiensten zijn in een regionaal actiecentrum in Lelystad bijeen om te bekijken hoe de problemen moeten worden aangepakt. Het kan daarom nog wel even duren voordat er hulpdiensten daadwerkelijk ter plaatse zijn. Het zal zeker nog enkele uren duren voordat het verkeer weer gebruik kan maken van de A6 bij de Ketelbrug.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Leen

    't Is al net als bij de NS. Al 6 weken winterweer en nog niet adequaat optreden van de overheden. Triest.

  • no-profile-image

    spotvogel

    Blij dat je niks mankeert Leen. Toen ik vanochtend over de Domineesweg reed meende ik jou te zien op jouw sneeuwkettingaangedreven bakfiets. Ik dacht inderdaad: "hé, rijkswaterstaat heeft hulpdiensten ingeschakeld! "

Of registreer je om te kunnen reageren.