Home

Achtergrond 1 reactie

'Groei en ketensamenwerking noodzaak voor bollenteler'

Bloembollenbedrijven moeten groeien en binnen de keten communiceren over afzet om te overleven.

Dat was de boodschap van Sjaak Langeslag, voorzitter van de Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB), donderdag op de jaarvergadering in Noordwijkerhout.

Groei is volgens Langeslag, die weer voor drie jaar is benoemd tot voorzitter van de Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB), noodzakelijk om als ondernemer de compensatie voor inflatie te verdienen. "Alleen met minimale aanpassingen of kostenbesparingen lukt het niet."

Ondernemers die er in het huidige tijdsbestek nog in slagen om een goed resultaat te boeken, hebben naar zijn ervaringen contacten ver vooruit in de keten gelegd. Ze promoten hun product en kennen de wensen en eisen vanuit de afzetkant. "Dit leidt tot optimalisatie in de keten en verdienmogelijkheden voor elke schakels in die keten. Zelfs in barre tijden."

Eén reactie

  • no-profile-image

    John

    Eerst de maffia praktijken bij de grens maar eens oplossen. Want je kan zonder je bij diverse zakkenvullende organisaties aan te sluiten niet eens zelfstandig exporteren. De macht ligt bij zij die al in dat land zitten en de laatste jaren het alleen recht hebben verworven. Nieuwelingen en nieuwe ideen daar zitten ze niet op te wachten.
    Je kan de bollen bij die lieden daar kopen maar dan is de prijs al 6 keer over de kop. DUS IK GEEF HET OP dus mannen vlag in top

Of registreer je om te kunnen reageren.